Rákosszentmihály
    Rákosszentmihály
Hírek, érdekességek a nagyvilágból.
Összes hír Belföld Külföld Gazdaság Sport Kultúra Időjárás Érdekességek
 Külföld - Ezt küldheti a Google a Macbook Pro ellen

Rejtélyes körülmények között az internetre kiszivárgott Google-reklámvideón csámcsog a fél internet - a videó egy Chromebook Pixel nevű notebookról szól, nagyon látványos és nagyon profi, sokkal jobb minőségű a rajongók által készített ál-reklámoknál. Csakhogy hivatalos bejelentés nincs, a Google, és a cég, ahonnan kikerült a videó, egyaránt hallgat.

 Külföld - Kínaiak tízmillióit ölheti meg a füst

A dohányzás és a szén-, valamint fatüzelés füstje kínaiak tízmillióinak halálát okozhatja a következő 25 évben - közli egy tanulmány a brit Lancet című orvosi szaklap legújabb számában.

 Külföld - A Pentagon beismerte afganisztáni vereségét

Az amerikai védelmi minisztérium szerdán közvetve elismerte, hogy nem működik az afganisztáni lázadókkal szembeni stratégiája, amelyet ezért felülvizsgálnak.

 Külföld - Egy hatéves hír majdnem bedöntötte a United Airlin

Új hírnek hittek egy hatéves cikket, ami arról szól, hogy a United Airlines csődvédelmet kért maga ellen. A hír hatására hétfőn negyedére esett vissza a United Airlines részvényeinek árfolyama. A Google és a Chicago Tribune egymásra mutogat, mindenki vizsgálódik, a légitársaság részvényei közben visszakúsztak eredeti értékük közelébe.

 Külföld - Súlyos legényhiány Ausztráliában

Példátlan legényhiány mutatkozik Ausztráliában: a statisztikák szerint csaknem 100 ezerrel múlja felül a hajadonok száma a nőtlen férfiakét.

 Külföld - 12 fej nélküli áldozatot találtak egy temető melle

 Külföld - Lesz-e új hidegháború a grúz-orosz viszály nyomán?

A grúz-orosz viszály a jelek szerint újabb hidegháború peremére sodorta a Nyugatot és Oroszországot, s ebben mind Tbiliszi, mind Moszkva téves számítása szerepet játszott.

 Külföld - Az oroszok a hidegháborútól sem riadnak vissza

Oroszország nem fél egy új hidegháborútól, de nem is törekszik rá, mondta Dmitrij Medvegyev orosz elnök Dél-Oszétia és Abházia függetlenségének elismerése után. A NATO képviselője élesen elutasította a szakadár grúziai tartományok elismeréséről hozott orosz döntést. Az orosz külögyminiszter bejelentette: nem készülnek egyesülni Abháziával és Dél-Oszétiával.

 Külföld - Átveszik a gépek az emberek szerepét

Az Intel szerint az évszázad közepére a legújabb informatikai fejlesztéseknek hála megvalósulhat az a világ, amit Asimov álmodott: a robotok nemcsak a hétköznapok részei lesznek, de értelmes, gondolkozó lényekként tekintünk majd rájuk.

 Külföld - Kevesen élték túl a spanyol gép katasztrófáját

Százötvenhárman meghaltak, miután kicsúszott a madridi repülőtér egyik kifutópályájáról a Spanair spanyol légitársaság egyik személyszállító gépe szerdán. 

12345

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.